Route

Vanaf de snelweg A2: Amsterdam – Utrecht

Vanaf de rijksweg A2 neemt u de A9 richting Schiphol. Op de A9 neemt u de afslag Amstelveen en sorteert u links voor. Bij de stoplichten linksaf, onder de rijksweg doorrijden. Na de kruising met stoplichten rechtdoor rijden en links aanhouden, richting Amstelveen-Zuid. U rijdt nu de Van der Hooplaan op. Na het derde stoplicht gaat u rechtsaf de Sportlaan op. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor de Noorddammerlaan op. U gaat dan de eerste straat naar links, tussen cafe de Maanen en het BP tankstation door de Maalderij op. Daarna gaat u de derde straat naar rechts de Binderij op, u vindt ons op nummer 18.

Vanaf de snelweg A4: Amsterdam – Den Haag


Vanaf de rijksweg A4 neemt u de A9 richting Utrecht. Op de A9 neemt u de afslag Amstelveen en houdt u op de afslag rechts aan (Amstelveen-Zuid). Aan het eind van de afslag, bij het stoplicht, gaat u rechtsaf. Na de kruising met stoplichten rechtdoor rijden en links aanhouden, richting Amstelveen-Zuid. U rijdt nu de Van der Hooplaan op. Na het derde stoplicht gaat u rechtsaf de Sportlaan op. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor de Noorddammerlaan op. U gaat dan de eerste straat naar links, tussen Cafe de Maanen en het BP tankstation door de Maalderij op. Daarna gaat u de derde straat naar rechts de Binderij op, u vindt ons op nummer 18.

Per openbaar vervoer


Metro/Sneltram 51 tot halte Poortwachter. U kunt na overleg ook gebruik maken van onze haal en breng service vanaf dit eind punt. Openbaar vervoer reisinformatie: 0900 – 9292 (75 ct. p/min) Openbaar vervoer reisinformatie op Internet